εκτιμούμε τα καλά σας λόγια

είπαν για εμάς


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21

Η ιστορία μου…η  γνωριμία μου με τον Κωστή Τεσφαέ σαν φυσικοθεραπευτή μου ξεκίνησε στο τέλος του 2015, όταν άρχισα να έχω σοβαρό πρόβλημα και με τους δύο ώμους μου και χρειαζόμουν χειρουργείο. Δεν μπορούσα ούτε να εργαστώ ούτε να γυμναστώ με βάρη στο γυμναστήριο. Το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο που αρκετά βράδια ο πόνος δεν με άφηνε να κοιμηθώ. Ήμουν τότε 47 ετών. Μου τον συνέστησε ο ορθοπεδικός μου, σαν μια πρώτη λύση, μια που ήθελα να αποφύγω το χειρουργείο και να προσπαθήσω πρώτα να λύσω το πρόβλημα με φυσικοθεραπείες. Σωστός επαγγελματίας και συνάμα πολύ οικείος, με ένα επιτελείο πολύ καλών συνεργατών, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μου εξήγησε την περίπτωσή μου, και ξεκινήσαμε τις θεραπείες. Σε διάστημα 3 – 4 μηνών ο δεξιός ώμος με το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσίασε θεαματική βελτίωση και ακόμα και σήμερα στα 50 μου 3 χρόνια μετά, είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχω χειρουργηθεί. Ο αριστερός ώμος δεν είχε την ίδια κατάληξη από δική μου υπαιτιότητα. Τον ξανατραυμάτισα, όχι στο γυμναστήριο, αλλά με κάτι απλό και καθημερινό που μπορεί να συμβεί στον καθένας μας. Το χειρουργείο ήταν η μόνη διέξοδος. Λιγότερο από ένα μήνα μετά το χειρουργείο, ξεκινήσαμε φυσικοθεραπείες αποκατάστασης. Με την καθοδήγησή του, τις στοχευμένες θεραπείες και την επιμονή μου, σε διάστημα 4 μηνών ήμουν ξανά στο γυμναστήριο. Σε διάστημα 6 μηνών άρχισα να κάνω όλες τις ασκήσεις και σήμερα είμαι τελείως καλά χωρίς προβλήματα στην καθημερινότητά μου που είναι και το ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό που κρατάω μετά την περιπέτειά μου; Την σχέση εμπιστοσύνης, το αίσθημα σιγουριάς που μου μετέδωσε ο Κωστής, μα περισσότερο το πάντα πλατύ του χαμόγελο.

Παναγιώτης Πλακιώτης ετών 50, ιδιωτικός υπάλληλος

Επισκέφτηκα το φυσικοθεραπευτήριο του κ. Τεσφαέ στην Ν.Σμύρνη τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2018 καθώς έπρεπε να ακολουθήσω πρόγραμμα ενδυνάμωσης μετά από επέμβαση πρόσθιου χιαστού στο γόνατο. Η επίπονη αυτή επέμβαση είχε ως αποτέλεσμα την σημαντική απώλεια μυικής μάζας στο πόδι και την αδυναμία βάδισης. Ο κ. Τεσφαέ μου εξήγησε διεξοδικά τα βήματα της αποθεραπείας και μου κατήρτισε ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα που θα έπρεπε να ακολουθήσω τόσο στο σπίτι όσο και στο φυσικοθεραπευτήριο. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μεγάλη οικειότητα τόσο με τον ίδιο όσο και με το υπόλοιπο προσωπικό του καθώς όλοι σου μεταφέρουν ένα αίσθημα μεγάλης εμπιστοσύνης. Πρόκειται για απόλυτα καταρτισμένους επαγγελματίες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σου λύσουν την οποιαδήποτε απορία χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή πορεία της αποθεραπείας. Οι χώροι του φυσικοθεραπευτηρίου είναι καθαρότατοι, τα μηχανήματα καινούργια και η απαλή μουσική (που παίζει σαν υπόβαθρο στα δωμάτια) χαλαρωτική ώστε να ξεχνάς τους πόνους που συνήθως ακολουθούν μια τέτοια επέμβαση. Μετά από 6 εβδομάδες θεραπειών (διαφορετικής διακύμανσης και έντασης) η βελτίωση στη βάδιση και τη μυική μου κατάσταση υπήρξε εντυπωσιακή και κατόρθωσα να επιστρέψω στο εξωτερικό, όπως ακριβώς ήταν το αρχικό πλάνο που είχαμε καταρτήσει. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που πάω σε ένα μέρος ως ασθενής και φεύγω ως φίλος!

Βασίλης Κάρλος ετών 37,  scientific coordinator  στην Ιταλία σε Ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας.

Χώρος που σου παρέχει ιατρική φροντίδα κα παράλληλα γαλήνη και ηρεμία με στόχο να επικεντρώνεσαι στην αποθεραπεία. Η ομάδα είναι πολύ ευγενική και ταυτόχρονα αρκετά επικοινωνιακοί και είναι σε θέση να σου λύσουν οποιαδήποτε απορία έχεις. Για τον Κωστή δεν έχω λόγια! Πολύ καλός άνθρωπος και σου εμπνέει εμπιστοσύνη  με ισχυρή τεχνογνωσία στον τομέα του!

Άκης  34  ετών – ποδόσφαιρο – χειρουργείο μηνίσκου

Ανθρώπινη θεραπευτική προσέγγιση και επαγγελματισμός σε ένα υπέροχο χώρο. Πολλά ευχαριστώ στον Κωστή και τους συνεργάτες του για το άμεσο θεραπευτικό αποτέλεσμα στο πρόβλημα μου (κάταγμα βραχίονος)

Γιώργος Λαμπρόπουλος , Λογιστής (54 ετών)

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια,  φυσικοθεραπευτές εξαιρετικοί στην δουλειά τους, έμπειροι  και με κατανόηση.

Μιχάλης Ανδρέου, ετών 17 ,άθλημα ,ποδόσφαιρο ρήξη προσθίου  χιαστού και μηνίσκου.

Δουλεύω σε ένα γραφείο ως αρχιτέκτων  αλλά έχω κάνει χρόνια χορό. Ως ερασιτέχνης χορεύτρια συνέχισα να χορεύω ώσπου αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Σύνδρομο πρόσκρουσης ήταν η διάγνωση. Για δυο χρόνια σταμάτησα τον χορό πόναγα δεν μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου πάνω από τις 90μοίρες ή να κάνω απότομες κινήσεις ή να βάλω δύναμη. Το βράδυ με πόναγε όταν κοιμόμουν από την πλευρά του. Ταλαιπωρία και απαισιοδοξία. Είχα φλεγμονή και ήταν δύσκολο να κάνω και τις ασκήσεις που μου είχε πει ο ορθοπεδικός. Με τον Κωστή αρχίσαμε να δουλεύουμε  και κάθε φορά που έφευγα αισθανόμουν ανακουφισμένη και την κινητικότητα του χεριού μεγαλύτερη. Το τρομερό με τον Κωστή είναι ότι έχει άπειρη υπομονή και επιμονή, δέχεται να τον κατευθύνει και ο ασθενής που είναι εξαιρετικά αποδοτικό. Άντεχα τον πόνο και τον αποζητούσα, όπως γίνεται κλασσικά στις αντίστοιχες περιπτώσεις. Τώρα αυτό που έμενε ήταν να γίνει η απεξάρτηση. Γιατί αυτή η διαδικασία μπορεί να συνεχίσει αέναα αν δεν κάνεις και προσωπική δουλειά. Αφού είδε και απόειδε ότι δεν πειθαρχώ και να είμαι συνεπής με τις ασκήσεις μου (το οποίο και θα έπρεπε) μου σύστησε ενόν προσωπικό γυμναστή που ουσιαστικά επέβλεπε αυτό. Πράγματι μετά από κάποιον καιρό αποκαταστάθηκα τελείως. Το φυσιοθεραπευτήριο του Κωστή στελεχώνεται από πολύ ευγενικά παιδιά. Και διακριτικά θα έλεγα. Έχει μια ηρεμία και μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ο Κωστής έχει ουσιαστική και ανθρώπινη σχέση με κάθε ασθενή

Μαριάννα  ετών 37 ελεύθερος επαγγελματίας.

Το 2015 μετά από έναν αγώνα Ironman έπαθα θλάση στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαι πολύ. Το 2017 και γνωρίζοντας τον Κώστα Τεσφαε Μαραθωνοδρόμο ξεκίνησα φυσιοθεραπείες εβδομαδιαίες. Οι συνεδρίες γίνονται σε ένα χώρο άκρως επαγγελματικό από ανθρώπους που έχουν απόλυτη γνώση για κάθε τραυματισμό και είναι έτοιμη να σε εξυπηρετήσουν με τα καλύτερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα. Μπορώ να πω ότι ήταν ο σωτήρας μου. Αν και δέχτηκα αρκετό πόνο από τα χέρια μαχαίρια , μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα ήταν να μην έχω ούτε μια ενόχληση και να χαίρομαι να κάνω αυτό που αγαπάω τον κλασσικό αθλητισμό και την ένταση του τριαθλου.  Κώστα ειλικρινά Σ ευχαριστώ !!!

Πόντζης Ευθύμιος ετών 42 χρονών Μαραθωνοδρόμος και τριαθλητής.

Επισκέφθηκα το Φυσικοθεραπευτήριο του Κωστή Τεσφαέ κατόπιν συμβουλής γυμναστή μου για να αντιμετωπίσω χρόνιο πρόβλημα κήλης στην μέση μετά από αθλητικό τραυματισμό. Έχοντας ξαναεπισκεφθεί και άλλους φυσικοθεραπευτές δεν περίμενα ότι θα λυθεί το πρόβλημα άμεσα και εύκολα. Μου έκανε εντύπωση η τεχνική κατάρτιση του Κωστή, ο γρήγορος εντοπισμός της περιοχής του πόνου καθώς και οι προχωρημένες τεχνικές που εφήρμοσε ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα γρήγορα. Έκτοτε όποτε εγώ αθλητικό τραυματισμό απευθύνομαι στον Κωστή και στους πολύ ικανούς συνεργάτες του για βοήθεια γιατί πέρα από ότι στο ότι είναι ικανοί, έχουν δημιουργήσει ένα ζεστό και φιλικό χώρο στον οποίο μπορώ να χαλαρώνω ενώ παράλληλα κάνω φυσικοθεραπεία.

Κώστας Δρακούλης  ετών 41, ιδιωτικός υπάλληλος , άθλημα beach volley

Πριν από 3 χρόνια μετά από ένα πέσιμο παρουσίασα οστεοαρθρίτιδα στα γόνατα. Απευθύνθηκα στο φυσικοθεραπευτήριο του Κωστή. Από την πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε σιγουριά και ασφάλεια από τον τρόπο αντιμετώπισης. Ο Κωστής διαθέτει μεγάλη εμπειρία, είναι πρόθυμος να συζητήσει κάθε απορία και διαμορφώνει ένα άρτιο θεραπευτικό πρόγραμμα με πολύ καλά αποτελέσματα για την κάθε περίπτωση. Διπλά του οι βοηθοί του, πολύ ευγενικά και πρόθυμα νέα παιδιά! Επίσης φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για νέα συστήματα και διαθέτει πολύ σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Ο χώρος σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει και πραγματικά νοιώθεις την φροντίδα και το αληθινό ενδιαφέρον. Όλα τα παραπάνω συμβάλουν για την συντομότερη και καλύτερη αποθεραπεία.

Ναταλί, ετών 53, τραπεζική υπάλληλος.

Τον Ιανουάριου του 2017, σε ηλικία 25 χρονών, υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου – μηνίσκου ). Ξεκίνησα το πρώτο στάδιο αποθεραπείας στον τόπο κατοικίας μου, στη Χίο. Μετά από ένα μήνα περίπου, πήγα στην Αθήνα και συνέχισα τις φυσικοθεραπείες στον Κωστή. Ο λόγος που δεν ξεκίνησα εξ αρχής τις φυσικοθεραπείες εκεί, ήταν η δυσκολία στην μετακίνηση μου, τις πρώτες μέρες μετά το χειρουργείο. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο κέντρο του, ένιωσα ότι είναι ένας σωστός επαγγελματίας που θα με βοηθήσει με την αποθεραπεία μου. Ο χώρος του γραφείου του, ο χώρος υποδοχής και τα δωμάτια θεραπειών ήταν περιποιημένα και εξοπλισμένα, το προσωπικό του κέντρου ευγενικό και ο Κώστης μου εξήγησε αναλυτικά τι χρειάζεται για τη σωστή αποκατάσταση, μου έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις που έκανα και γενικά έδειξε ότι είναι γνώστης του αντικειμένου , εμπνέοντας μου σιγουριά. Σε κάθε θεραπεία που κάναμε ένιωθα καλύτερα και πιο έτοιμος για να επιστρέψω στη δουλειά μου και στις αθλητικές μου δραστηριότητες. Τόσο με τη δεξιοτεχνία του όσο και με τα σύγχρονα μηχανήματα του η αποθεραπεία μου ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση οι ασκήσεις-παιχνίδια που κάναμε κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Πλέον δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το γόνατο μου και συνεχίζω τις δραστηριότητες μου (ποδόσφαιρο, crossfit, γυμναστήριο) δυναμικά και σε μεγάλη ένταση, κάτι για το οποίο έχει παίξει ρόλο και ο Κωστής.

Γιώργος Συριώδης ετών 25

Τον περασμένο Ιούνιο, μετά από μία πολύ κοπιαστική χρόνια, στο οδοντιατρείο μου, το δεξί μου χέρι δεν μπορούσα καν να το σηκώσω. Στο φυσικοθεραπευτηριο του κυρίου Κωστή Τεσφαε βρήκα άμεσα την λύση, επαγγελματικά και με πολύ κατανόηση από μεριά του team που απαρτίζει το θεραπευτήριο . Το πρόβλημα στο χέρι μου είναι πλέον παρελθόν. Αυτό δε που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το ενδιαφέρον τους για το πρόβλημα που είχα, για αρκετό διάστημα μετά το πέρας της θεραπείας. Ένα ευχαριστώ από την μεριά μου είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που μου πρόσφεραν απλόχερα.

Ανδρέας Τραχιλλης οδοντίατρος

Λόγω της ενασχόλησης μου με χορό και ακροβατικά, πέρα από το είδος της γυμναστικής που έκανα, χρησιμοποιώ τα χέρια μου πολύ με αποτέλεσμα να αποκτήσω πρόβλημα στον δεξί καρπό μου. Ο Κωνσταντίνος και η ομάδα του κάθε φορά ήταν άψογοι, ήξεραν ακριβώς που είχα το θέμα ακόμα κ αν εγώ νόμιζα άλλα και εστίαζαν εκεί. Αποτέλεσμα εκεί που περίμενα να μείνω εκτός δραστηριοτήτων μου για καμιά βδομάδα, ακολουθώντας τις συμβουλές τους να μου παίρνει δύο τρεις μέρες. Το περιβάλλον υπέροχο, φιλόξενο, όλα τα παιδιά εκεί με έκαναν να νιώθω οικεία με αποτέλεσμα να έχω κάνει κάτι 5 λεπτούς ύπνους!! Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Κωνσταντίνο κ την ομάδα του!

Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Μάνος 35 χρονών, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Γυμναστική, Χορός, Ακροβατικά.

Η αποθεραπεία σε χειρουργείο ολικής ρήξης χιαστών θεωρείται μια δύσκολη, επίπονη και μακροχρόνια διαδικασία. Επιλέγοντας τον φυσικοθεραπευτή Κωστή Τεσφαε και έπειτα από περίπου ένα χρόνο επανένταξης στους αγωνιστικούς χώρους είμαι σίγουρος ότι εαν δεν είχα κάνει θεραπείες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν θα είχα επιστρέψει τόσο δυναμικά στον αθλητισμό. Μιλάμε λοιπόν για έναν γνώστη της φυσικοθεραπείας, άριστο επαγγελματία και απίστευτα ευχάριστο άνθρωπο. Φυσικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και από την υπόλοιπη ομάδα των παιδιών που είναι επιλεγμένοι ένας προς έναν και κάνουν εξαιρετικά την δουλεία τους. Κλείνοντας πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα αποτέλεσε ο χώρος που αντλεί μια ηρεμία και χαλάρωση με αποτέλεσμα ακόμη και η αποθεραπεία ενός σοβαρού τραυματισμού να γίνει μια ευχάριστη διαδικασία!

Κωνσταντίνος Λιούμπης 22 ετών Τερματοφύλακας – ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος.

Λέγομαι Νίκος Νιώτης ,ασχολούμαι επαγγελματικά με το Coaching, είμαι 56 ετών και επισκέπτομαι τα τελευταία 5 χρόνια το φυσιοθεραπευτήριο.. Κάνω πρακτική yoga τα τελευταία 6 χρόνια και με αφορμή τις πολλές στηρίξεις στα χέρια και τις πολλές και διαφορετικές στάσεις , επιβαρύνονται οι ώμοι μου (κυρίως ο δεξιός). Στον όμορφο και οικείο χώρο του θεραπευτηρίου , έχω την δυνατότητα να θεραπεύω, να επαναφέρω και να αποφορτίζω τους ώμους μου και να διατηρώ την ικανότητα μου να ασκούμαι συνεχώς. Η ανθρώπινη πλευρά των θεραπευτών είναι σε πλήρη αρμονία με την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους. Ο σεβασμός και η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία τους με καλωσορίζουν και με περιποιούνται στον μέγιστο βαθμό και με ολιστικό τρόπο.

Νίκος Νιώτης 56 ετών

Η “γνωριμία” μου με τα μαγικά χέρια του Κωστή Τεσφαέ κρατάει περίπου 11 χρόνια.

Στο διάστημα αυτό χρειάστηκε να ζητήσω την πολύτιμη βοήθειά του λόγω:

– σκολίωσης,

– κοίλης μεσοσπονδυλίου δίσκου,

– πόνους πλάτης και κεντρικού ισχιακού νεύρου, προ και μετά εγχείρησης στη μέση μου

– περιαρθρίτιδα ώμου και

– πελματιαία απονευρωσίτιδα.

Σε όλες τις παραπάνω φάσεις ένιωσα άμεση και διαρκή ανακούφιση, καθώς αυτό που διέπει τον ίδιο και κατ’ επέκταση και την ομάδα συνεργατών του, είναι η βαθειά και σφαιρική γνώση, η συνεχής ενημέρωση στις νεότερες τεχνικές και η χρήση αυτών που κάθε φορά κρίνει ότι είναι οι πιο αποτελεσματικές για τη δεδομένη πάθηση-τραυματισμό.

Επιπροσθέτως όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σ’ έναν χώρο που από την είσοδο ακόμη διακρίνεις το διαφορετικό που τον χαρακτηρίζει:  ηρεμία, καθαριότητα, ασφάλεια, συνέπεια, υπευθυνότητα, ανθρωπιά και χιούμορ.

Με λένε Γιώτα Ξ., 45 ετών, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών και συστήνω τον Κωστή Τεσφαέ και την ομάδα του ανεπιφύλακτα!

 

Επισκέφθηκα το φυσιοθεραπευτήριο Τεσφαέ εξαιτίας κάποιων χρόνιων προβλημάτων με τη μέση μου (δισκοκήλες). Ο κος Τεσφαέ συνέστησε ένα πλήρες πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Κατά  τη διάρκεια των επισκέψεών μου έμεινα εξαιρετικά ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό του ιδίου και των βοηθών του καθώς και από τον ευχάριστο και φιλικό χώρο. Μετά το τέλος του προγράμματος, τα συμπτώματά μου είχαν εξαλειφθεί και μαζί με τον κο Τεσφαέ φτιάξαμε ένα πρόγραμμα ασκήσεων που θα μπορούσα να κάνω μόνος μου στον ελεύθερό μου χρόνο, ώστε να ενισχύσω τους μυς μου και να αποφύγω παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Ανδρέας, 39, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τη πρώτη φορά που επισκέφτηκα τον Κωστή και την ομάδα του ήταν πριν από 7 χρόνια με διάγνωση από ορθοπεδικό τενοντίτιδα στον υπερακανθιο. Επί 8 μήνες ταλαιπωριόμουνα και είχα ήδη κάνει φυσιοθεραπείες, ενέσεις στον ωμό και φαρμακευτική αγωγή αλλά το πρόβλημα επέμενε. Ξεκίνησα λοιπόν στον Κωστή μια σειρά από φυσιοθεραπείες που και εντός δίμηνου ο τραυματισμός μου είχε σχεδόν αποκατασταθεί και είχα αισθητά πολύ μεγάλη βελτίωση. Εκτοτε και εγώ τον επισκέφτηκα ξανά (είτε με τη χρόνια οσφυαλγία που έχω σε περιόδους κρίσεις , είτε με κάποιες υποτροπές στον ωμό) αλλά και η οικογένεια μου. Όλη η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικά και φιλότιμα παιδιά. Ο χώρος είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος , και η μουσική που ακούγεται σε ηρεμεί, μεταφέροντας σε άλλου και δημιουργώντας στο μυαλό σου όμορφες παραστάσεις. Όσον αφορά τον ίδιο το Κωστή εγώ νιώθω πως ότι τραυματισμό έχω μπορώ να πάω σε αυτόν και την ομάδα του και να με θεραπευόσουν και πως έχω κερδίσει ένα φίλο. Η κατάρτιση του , η ενεργεία του , η ασφάλεια που σε κάνει να νιώθεις και η διάθεση που έχει να σε βοηθήσει είναι χαρακτηριστικά που τα βρίσκεις σπανία.

Θεοδώρα Παπαστάμου 37,δημοσιος υπάλληλος, τραυματισμός στον ωμό και χρόνιο πρόβλημα στη μέση.

Πολύ όμορφος χώρος, εξαιρετική εξυπηρέτηση και προσοχή από όλη την ομάδα, ανακουφιστική εμπειρία και μαθητεία στην φροντίδα του σώματος και την ακρόαση των προβλημάτων του.

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος  35 ετών  αρχιτέκτων, αστάθεια ώμου.

Προ 6 ετών είχα έναν πολύ ισχυρό τραυματισμό στον αυχένα. Απευθύνθηκα στον κύριο Τεσφαε για βοήθεια και χάρη σε αυτόν και την εξαιρετική του ομάδα ξεπέρασα σχεδόν εξ’ολοκλήρου ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που μου προκαλούσε τακτικά εντόνους πόνους και δυσβάσταχτη δυσκαμψία. Έκτοτε τα συμπτώματα αυτά (τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις γίνονται μόνιμα) σπάνια επιστρέφουν και,όταν αυτό συμβαίνει, ξεπερνιούνται πάντα πάρα πολύ γρήγορα χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του κ.Τεσφαε.

Μυρσίνη Βασιλπούλου 36 ετών.

Τραυματισμός slap tear στον αριστερό ώμο, δε με έχει ενοχλήσει καθόλου ξανά είναι πραγματικά σαν να μην είχε γίνει ποτέ, μπορώ και κάνω τα πάντα.

Άγγελος Κοκώνης  23 χρόνων/προπονητής windsurf/ αθλήματα: windsurf snowboard μονόζυγο κρίκοι κλπ.

Χώρος που αποπνέει γαλήνη και ηρεμία! Ο Κωστής με χειρίστηκε με ιδιαίτερη επιμονή και υπομονή καθώς είχα συμπτώματα χρόνιου πόνου ακόμα και μετά από την επέμβαση που με την βοήθεια του τα ξεπέρασα. Δεν πρέπει να παραλείψω να αναφέρω πόσο ευγενικός και γλυκός άνθρωπος είναι.

Ειρήνη   34 ετών -personal trainer – χειρουργείο μηνίσκου

we.physio.gr/ all rights reserved ///// powered by Grevia ///// photos by Alina Lefa