Φυσικοθεραπευτής, Manual Therapist , Health & Wellness Coach, Ιδρυτής του we.physio

Κωστής Τεσφαέ


Η αγάπη του Κωστή Τεσφαέ για γνώση και το κίνητρο να συμβαδίζει με τις σύγχρονες προσεγγίσεις στη φυσικοθεραπεία, τον οδήγησε να ολοκληρώσει σημαντική μετεκπαίδευση  στο manual therapy (homtd), health and wellness coaching, diploma in coaching στο Athens coaching  Institute. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα παρακολουθεί το  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ιατρική Σχολή στο Τμήμα Φυσιολογίας με τίτλο Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία με κατεύθυνση στη Χειροθεραπεία.


βιογραφικό


Ο Κωστής Τεσφαέ γεννήθηκε στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε φυσικοθεραπεία στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών κάνοντας την πρακτική του εξάσκηση στο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ στο πλαίσιο της κλινικής του ειδίκευσης συνεργάστηκε με το Αρεταίειο Νοσοκομείο, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και το Π.Γ.Ν. Αττικόν.

Μετά τη στρατιωτική του θητεία στο Υγειονομικό Άρτας και το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών συνεργάστηκε με τα Holmes Places & Spa (2007-2008).

Σύναψε συνεργασίες με τον ”Εθνικός Water Polo” (2004 – 2006), την Π.Α.Ε. Εθνικός Ποδόσφαιρο (2004 – 2006), ενώ κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2013-2014 & 2014-2015 διετέλεσε καθηγητής φυσικοθεραπείας στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Η τρέχουσα μετεκπαίδευσή του είναι το  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Φυσιολογίας, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με τίτλο Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία με κατεύθυνση στη Χειροθεραπεία.

Είναι κάτοχος διπλώματος O.M.T ( Diploma on Orthopedic Manual Therapy).

Από το Καλοκαίρι του 2011 λειτουργεί αυτόνομο φυσικοθεραπευτήριο στην οδό Ελ. Βενιζέλου, στη Νέα Σμύρνη.

Από το 2016 συμμετέχει  ως εκπαιδευτής στο πρόγραμμα  Health Coaching Diploma  του Athens Coaching Institute (www.athenscoaching.gr).

Παράλληλα συμμετέχει σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων.

  • Σεμινάρια/Μετεκπαίδευση
  • Health & Wellness Coaching (Athens Coaching Institute)
  • Diploma Coaching ( Athens Coaching Institute)
  • Orthopedic Manual Therapy (OMT)
  • Acupuncture Foundation Course
  • Lower biomechanics Advanced – ICB
  • Advanced Acupuncture Course-Trigger Points
  • Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία με κατεύθυνση στη Χειροθεραπεία

we.physio.gr/ all rights reserved ///// powered by Grevia ///// photos by Alina Lefa